Home 9 Cloud Solutions 9 Desktop As A Service

Desktop as a Service: Virtuele desktop

Mobiel kunnen werken is vandaag de dag een noodzaak. DaaS is uw virtuele werkoplossing, waarbij u vanop elk toestel veilig en snel kunt inloggen op uw virtuele desktop. Uw superkrachtige desktop in de cloud draait onder een goed beveiligde server.

  • ZInloggen op uw virtuele computer vanop elk toestel en vanaf elke locatie.
  • ZVeilig en snel toegang tot uw data en applicaties.
  • ZMeermaals per dag een back-up van uw virtuele computer.

Heeft u vragen over DaaS?
Mail vrijblijvend naar info@exatis.be of bel ons op:+3232016500. We helpen u graag verder.

DaaS

Desktop-as-a-Service of gewoon DaaS levert veilig virtuele apps en desktops vanuit de cloud naar elk apparaat of elke locatie. Deze oplossing voor desktopvirtualisatie biedt zowel veilige SaaS- en legacy-applicaties als volledige Windows-gebaseerde virtuele desktops en levert deze aan uw personeel. Deze gebruiksklare service is eenvoudig te beheren, waardoor veel van de IT-beheertaken van desktopoplossingen worden vereenvoudigd.

  • Z99,9% uptime
  • ZDedicated Implementation Team
  • ZMulti-device Access
  • ZBuilt-in Security

DaaS in Detail

Desktop-as-a-Service (DaaS) levert virtuele applicaties en desktopservices via een publieke of private cloudservice. Uw personeel heeft toegang tot deze service via een internetverbinding via een html-gebaseerde webbrowser of een beveiligde applicatie die is gedownload naar een apparaat zoals een laptop, desktop, thin client of tablet.

DaaS wordt aangeboden als een abonnementsservice en is multitenant van aard. De back-end virtuele desktopinfrastructuur (VDI) -infrastructuur, inclusief de virtuele machines waarop desktopbesturingssystemen worden uitgevoerd, wordt gehost door een externe cloudprovider. De DaaS-provider streamt vervolgens de virtuele desktops naar de apparaten van de eindgebruiker.

Fysieke desktops in de professionele wereld sterven uit

Fysieke desktops met lokaal geïnstalleerde besturingssystemen en apps zijn niet langer logisch voor de moderne zakenwereld. Ze zijn duur, onderhoudsintensief, niet veilig en ze hebben onvoldoende ondersteuning voor een steeds veranderend zakelijk landschap.

Gratis advies over DaaS?

Heeft u vragen over de DaaS?

Mail vrijblijvend naar info@exatis.be of bel ons op:
+3232016500. We helpen u graag verder.

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner