Home 9 ICT On-Premise 9 Beheer & Onderhoud

Beheer & Onderhoud

Beheer en onderhoud met oog op de continuïteit en de stabiliteit van de ICT-infractuctuur is zeer belangrijk, een goede ICT-infrastructuur is een van de kernwapens van een succesvolle onderneming. Afhankelijk van uw wensen, kunt u het beheer van uw ICT-infrastructuur volledig of deels aan ons uitbesteden.

Heeft u vragen over Beheer & Onderhoud?
Mail vrijblijvend naar info@exatis.be of bel ons op:+3232016500. We helpen u graag verder.

 • Systeembeheer: Voor een IT-systeem dat naar behoren werkt. Printers die printen, computers die hun snelheid behouden, software die up-to-date blijft. Onze systeembeheerders dragen er zorg voor!
 • Netwerkbeheer: Voor een optimaal netwerk. Geen zorgen over verlies van belangrijke bedrijfsgegevens en en mogelijke schade aan de servers. Ook uitval voorkomen wij.
 • Proactief beheer: Geen last van storingen en problemen binnen uw IT omgeving die de werkzaamheden hinderen of stilleggen. Met onze beheersoftware lopen wij vooruit op storingen. Wij lossen het voor u op!

Netwerkbeheer op maat

Beheer en onderhoud op maat, wij bieden diverse mogelijkheden om u  te ondersteunen. Afhankelijk van uw wensen, budget en uw huidige infrastructuur zoeken we naar een best passende ondersteuningsvorm.

Exatis biedt ondersteuning op contractbasis of op afroepbasis. 

  Uitval van ICT kan een ernstige verstoring opleveren in uw bedrijfsprocessen. Met onze beheersoftware hebben wij al veel storingen kunnen voorkomen door er op tijd bij te zijn. 

  Yauheni R. Plaksin

  System engineer, Exatis

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner