Home 9 Cloud Solutions 9 Modern Workplace

Moderne Werkplek

De moderne werkplek maakt het mogelijk om overal vanaf elk apparaat waar en wanneer u maar wilt werken. De moderne werkplek maakt het werken efficiënt en plezanter. Onze IT-dienst test voor u de nieuwste technologiën uit en implementeert deze zonder dat u zich ergens over zorgen hoeft te maken.

  • ZU kunt altijd en overal en op ieder device werken.
  • ZLage hardware-kost dankzij de cloud based applications.
  • ZSlimmer en fijner samenwerken en communiceren.
  • ZEfficiënt werken in een beveiligde omgeving

Wil je meer weten of heb je hulp nodig bij
de opbouw van uw Modern Workplace?
Mail vrijblijvend naar info@exatis.be of bel ons op:+3232016500. We helpen u graag verder.

Hoge productiviteit

Voor werkgevers was in deze concurrerende tijden productiviteit nog nooit zo belangrijk om een sterke marktpositie te behouden. Maar ook bij de medewerkers staat hoge productiviteit hoog op de agenda. Daardoor kunnen we veel werk gedaan krijgen op kortere tijd, waar en wanneer we willen.
Dit geeft ons meer quality time, tijd voor opleidingen en ontplooiing binnen het bedrijf.

Hoge continuïteit

Om een hoge productiviteit te bieden en een aangename manier van werken is een hoge continuïteit belangrijk. IT-diensten die niet meer beschikbaar zijn voor onderhoud na de kantooruren, in weekends, e.d. zijn niet meer van deze tijd. De moderne werkplek is voldoende ontdubbeld om calamiteiten, onderhoud en wijzigingen op te vangen zonder de medewerkers daarmee te hinderen.

Goed beveiligd

Zowel uw documenten als applicaties dienen goed beveiligd te worden. De moderne werkplek biedt daarin een platform dat mij eenvoudige maar superveilige toegang verschaft.
Allemaal voorzien van de nodige auditing met respect voor de privacy van de medewerker.

Niet plaatsgebonden

Telewerken is niet enkel meer “van thuis uit werken”. We moeten in deze moderne wereld mobiel zijn zonder beperkingen. Informatie moet te allen tijde beschikbaar zijn op een eenvoudige maar veilige manier. Door intensief samen te werken met collega’s, partners en klanten op eender welk moment kunnen we tot oplossingen komen waarbij een heel hoog serviceniveau bereikt kan worden. De beknellende beperkingen van waar en wanneer we enkel kunnen werken dienen dan ook ontnomen te worden. De “Modern Workplace” leent zicht bij uitstek tot deze vrijheden.

Aangename werkplek

Een aangename werkplek zijn waar we top werknemers mee kunnen aantrekken, laten groeien en ze behouden.

Hoe kan Exatis u helpen bij het inrichten van een “Modern Workplace”?

Exatis zal samen met u een analyse maken van de behoeften en in kaart brengen waar u in het proces zal zitten. Vervolgens stellen we samen de einddoelen op en maken we een planning met tussentijdse mijlpalen. Gedurende de implementatie en migratie zullen we u bijstaan.

Uiteraard bewaken we te allen tijde de beveiliging van uw gegevens/omgeving en adviseren we waar nodig. Extra beveiliging brengt vaak het gebruiksgemak in gedrang maar mits de nodige opleidingen en communicaties kunnen we toch de juiste balans vinden.

 

HET IDEE WAS ER AL. COVID-19 ZORGT VOOR DE UITVOERING

BLOG

Ideeën om op een andere manier te samenwerken zijn al jaren onderwerp van gesprek. De maatregelen tegen Covid-19 heeft de noodzaak om daadwerkelijk op een andere manier te gaan werken, vergroot.

MICROSOFT IGNITE 2019: MODERN WORKPLACE

VIDEO

Tijdens Microsoft Ignite 2019 werd uitvoerig gesproken over Microsoft’s strategie rondom de moderne werkplek.

Wil je meer weten of heb je hulp nodig bij
de opbouw van uw Modern Workplace?

Onderdelen van een Modern Workplace

Desktop as a service (DaaS)

Microsoft 365

Microsoft Teams

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner